Plåtslageri i Falun - allt inom plåtarbeten

Söker du ett plåtslageri i Falun med omnejd? Vi finns i Svärdsjö och kan hjälpa dig med alla typer av plåtarbeten. Företaget har lång erfarenhet och vänder sig till både företag och privatpersoner. Anlita oss om du vill ha ett bra resultat och god service.

Vilka typer av plåtarbeten utför ert plåtslageri i Falun?

Sammanfattningsvis utför vi uppdrag som ingår i byggnadsplåt. Det innebär takbyten med allt vad det innebär, montering av plåtbeklädnad för olika tak. I övrigt är fönsterbleck, skorstensbeslag, takkupor, hängrännor, glidskydd och snörasskydd några av de vanliga exemplen på våra arbeten.

Arbete utfört av vårt plåtslageri i Falun

Varför ska jag anlita er?

Vi har en lång erfarenhet och vet vad vi gör, samt att resultatet blir bra. Det är kort och gott förklaringen. Sedan vi startade som Rössla Plåt i mitten av 1980-talet har vi utfört ett mycket stort antal plåtarbeten, och räknar med att utföra många fler.

Kunderna är privatpersoner och företag i Falun och Borlänge med omnejd, men även resten av Dalarna och angränsande län tillhör upptagningsområdet. Om du vill veta mer vad vi gör, läs mer under vår sida Tjänster.

Har du frågor? Hör av dig till oss

Ta kontakt med oss om du har funderingar över något projekt, behöver hjälp med en lösning eller har övriga önskemål.