Plåtslagare i Falun - vi utför plåtslageriarbeten

Hitta en plåtslagare i Falun med omnejd. Vårt företag finns i Svärdsjö och utför alla typer av plåtslageriarbeten. Vi har en lång erfarenhet och ett gediget kunnande. Våra kunder är både privatpersoner och företag av olika slag. Söker du bra resultat och god service? Anlita oss.

Vilka plåtslageriarbeten gör ni som plåtslagare i Falun?

Våra uppdrag går under benämningen byggnadsplåt. Under detta omfattas skorstensbeslag, takkupor, fönsterbleck, hängrännor, snörasskydd och glidskydd. I övrigt är takbyten med montering av beklädnad, ett vanligt uppdrag för oss.

Bengtshedens plåt - en plåtslagare i Falun

Därför ska du anlita oss

Vår erfarenhet är lång och vi är kunniga med god branschkännedom, och så blir resultatet bra så klart. Vi startade som Rössla Plåt i mitten av 1980-talet och har sedan dess hunnit med många uppdrag runt om i Dalarna och angränsande län. Vi ligger bakom ett mycket stort antal plåtarbeten, och räknar med att leverera många fler.

Våra kunder utgörs av både privatpersoner och företag. De finns i Falun och Borlänge samt även i resten av Dalarna och angränsande lä. Vill du veta mer vad vi gör? Läs information på vår sida Tjänster.

Har du funderingar? Hör av dig

Hör av dig till oss om du har funderingar över något projekt. Behöver du hjälp med en lösning, har frågor om ett projekt eller övriga önskemål? Vi finns här för dig.