Byggnadsplåt i Falun - plåtarbeten på byggnader

Vi vill vara ditt förstahandsval av byggnadsplåt i Falun. Ta kontakt med oss för att få hjälp med plåtarbeten på byggnader. Företaget finns i Svärdsjö och utför alla typer av plåtslageriarbeten på byggnader. Hos oss finns en erfarenhet som sträcker sig långt bakåt, och som en följd av det även en expertis. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag av olika slag.

Vad innebär byggnadsplåt och vad erbjuds i Falun med omnejd?

Under benämningen byggnadplåt finns snörasskydd och glidskydd, skorstensbeslag, takkupor, fönsterbleck och hängrännor. Bland de vanliga uppdragen hittas även takbyten med montering av plåtbeklädnad. Kort och gott är det mesta som har med byggnader och plåt sånt som vi gör.

Söker du byggnadsplåt Falun? Ta kontakt med oss

Välj oss för plåtarbeten på byggnader 

Företaget startade som Rössla Plåt redan i mitten av 1980-talet. Sedan dess har vi utfört många plåtuppdrag här i Dalarna, och även angränsande län. Vår erfarenhet är med andra ord lång. Vi är kunniga och bra på det vi gör, och det syns på resutatet vi lämnar efter oss. Vill du veta mer vad vi gör? Läs information på vår sida Tjänster.

Hör av dig om du har frågor till oss

Behöver du hjälp med en lösning, har frågor om ett projekt eller övriga önskemål? Hör av dig till oss om du har funderingar över något projekt.  Vi finns här för dig.